REACTIES

 

4 december 2012
PEER DE PLINTKABOUTER MINDER LEUK DAN JODOCUS
DRIE NIEUWE TITELS VAN MARQ VAN BROEKHOVEN
> Ruben Eg - op website Metro

juli 2012
NIEUWE UITGAVEN
> Paul Reichenbach - programmaboekje Het 14e Kamper stripspektakel

26 april 2012
"Marq Denkt 3 is een album waarin de auteur Marq van Broekhoven ons mee neemt naar allerhande alledaagse zeer grappige belevenissen, waarin de stripwereld natuurlijk ook veelvuldig voorkomt."
Een aanzienlijke upgrade voor Marq van Broekhovens gedachten. Blijkbaar spelen die zich nu in de artiest zijn hoofd in kleur af en dat komt de leesbaarheid aanzienlijk ten goede. In de categorie het delen van onbelangrijke wetenswaardigheden, steekt Marq de kroon. Vormelijk nog steeds erg tekortkomend (uit de losse pols getekend) met het anekdotisch oprakelen van mogelijks autobiografische fragmenten als uitgangspunt. Veelal ontbreekt in de opbouw en de pointe steeds de juiste spirit om het leed, het avontuur of het heuglijke optimaal met de verteller te delen. Als van Broekhoven per album een tikkeltje in kwaliteit stijgt, zal hij ongetwijfeld ooit een meesterwerk realiseren.
2/5
> Beauregard - B-Gevaar

5 april 2012
NIET TEVEEL DENKEN
> Jos van Waterschoot - Eppo #07

Marq Denkt 3 is een album waarin de auteur Marq van Broekhoven ons mee neemt naar allerhande alledaagse zeer grappige belevenissen, waarin de stripwereld natuurlijk ook veelvuldig voorkomt.
> Stripweb.be

28 maart 2012
RECENSIE
> Gert Meesters - Knack Focus

17 maart 2012
De vorige twee albums verschenen bij Silvester op een dik, liggend formaat. De vorm is bij deze geregulariseerd, maar de inhoud blijft als vanouds een eigenzinnige terugblik op Marqs jeugd en beschouwingen over zijn vak als striptekenaar.
> De Stripspeciaalzaak